Tvrtka Tokić je odabrana za sudjelovanje u ELITE programu koji organizira LSEG (London Stock Exchange Group) u suradnji s UniCredit bankom. ELITE program namijenjen je najboljim tvrtkama iz određenih područja koje će kroz dvogodišnji program usavršiti poslovanje, procese i sve detalje kako bi se maksimalno profesionalizirale, usavršile, te dodatno približile najvišim svjetskim standardima poslovanja. Na taj način Tokić će biti približen tržištu kapitala i potencijalnim stranim investitorima.

Tokić je odabran u ELITE program kao jedna od 320 europskih tvrtki, i samo četiri iz Hrvatske, koje dolaze iz različitih branši i sektora poslovanja, od trgovačkih lanaca s prehrambenim potrepštinama, proizvodnih djelatnosti pa sve do kompjuterskih, softverskih i uslužnih tvrtki. Zajedno, te tvrtke generiraju više od 30 milijardi prihoda godišnje i zapošljavaju više od 120.000 ljudi diljem Europe. ELITE program tvrtkama pruža kompletan program koji će im pomoći u daljnjem rastu na tržištima na kojima posluju, a to uključuje obrazovanje, savjetovanje, osposobljavanje i edukaciju, te izravan dodir s europskom financijskom i savjetodavnom zajednicom kroz jedinstveni on-line portal, seminare i suradnju. Cilj je da tvrtke koje sudjeluju u programu brzo prate razvoj kapitala, te sukladno tome unaprjeđuju procese, kako bi najprikladnije prikupili kapital za vlastite potrebe, bilo da se radi o privatnom kapitalu, poduzetničkom kapitalu, obveznicama ili tržištima kapitala, te kako bi dobili savjete o izgradnji njihovog kapitala ili dosega.

ELITE program također savjetuje polaznike programa, omogućuje im kontakt sa zajednicom investitora, te im pruža mogućnost uključenja u krug visoko kvalitetnih tvrtki i poduzetnika koji su otvoreni za savjete, te mogućnosti povezivanja koje program omogućuje.

Koncem prošle godine tvrtka Tokić proslavila je 25 godina postojanja, a ove godine nastavlja s novostima u poslovanju. Proslava godišnjice obilježena je velikim eventom koji je održan u novom Tokić logističko distributivnom centru u Sesvetama koji se prostire na preko 20.000 m2, a obilježili su ga sajam autodijelova i prateće industrije s više od 70 tvrtki partnera iz cijelog svijeta, okrugli stol na temu “e-mobilnost, električna i self-drive vozila”, te veliki zabavni domjenak s bogatim programom.