Lako je velikim tvrtkama, koje imaju razrađene sustave. Ali kako se mali poduzetnik na svom štandu, u trgovini ili drugom prodajnom mjestu može nositi sa zakonskom obvezom fiskalizacije računa? Još i ako je na udaljenoj lokaciji, primjerice, prodaje sladoled na plaži ili suvenire na izletištu u prirodi, stvari se čine još težima.

Vip blagajna za svaku lokaciju

Istražili smo što se nudi na hrvatskom tržištu, i došli do otkrića: postoji rješenje koje se brzo postavlja, jednostavno je za korištenje i stoji samo 60 kuna mjesečno. Riječ je o aplikaciji Vip blagajna. Ona omogućuje izradu računa za različite načine plaćanja, evidenciju artikala i usluga, pregled i ispis računa, čime u potpunosti zadovoljava zakonske potrebe. Najbolje od svega, na kraju mjeseca sama zapakira sve podatke u obliku tablice i u formatu koje vaš knjigovođa može uvesti u knjigovodstvenu aplikaciju koju koristi.

Na lokaciji nema struje ili prodajete u pokretu? Nema problema, tu je mobilni printer i mogućnost korištenja bilo kojeg mobilnog uređaja koji se spaja na internet. Radite u uvjetima velike vlage ili ekstremne temperature? Ni to nije problem, Vipnet nudi uređaje posebno prilagođene za prodaju u zahtjevnim uvjetima rada.
Čak i ako je veza s Poreznom upravom trenutno u prekidu, Vip blagajna svejedno može izdati račun i naknadno riješiti evidentiranje računa. Poduzetnici sa sezonskim biznisima se ne moraju brinuti – licencu za Vip blagajnu moguće je staviti u sezonsko mirovanje, pa ne plaćate punu cijenu za njeno korištenje dok vam nije potrebna. Ako vam treba više blagajni, ni to nije problem – jedan subjekt može ih imati bez ograničenja, koliko god ih treba.

Svi podaci u cloudu – dodatna sigurnost za korisnika

Naravno da Vip blagajna nije jedino rješenje za fiskalizaciju na tržištu, ali se od konkurencije razlikuje svojom tehnološkom naprednošću. Bez brige – danas tehnološki napredno znači lako za korištenje. Vip blagajna omogućava administraciju svih vaših podataka, uključujući i stanje zaliha, popuste, podatke o tvrtki na virmanskim računima i to na vrlo stabilnom i preglednom web sučelju. Nadalje, svi vaši podaci nalaze se u cloudu – to znači da ih ne možete izgubiti zbog eventualnog kvara ili gubitka mobilnog uređaja, jer se ne nalaze na samom uređaju.

Kad je već o uređajima riječ, moguće je koristiti bilo koji pametni telefon, tablet ili laptop u kombinaciji s odgovarajućim printerom. Međutim, moguće je nabaviti potrebne uređaje, uključujući i mobilni printer, izravno od Vipneta uz veoma prihvatljivu ratu mjesečne otplate – cijeli paket zajedno s naknadom za mobilni internet moguće je iskombinirati za manje od 140 kuna mjesečno.

Vipblagajna 4

Uz Vip blagajnu dolazi dodatna sigurnost – jamstvo da će vam Vipnet zamijeniti printer na prodajnom mjestu u slučaju neispravnosti, a ako vam se pokvari uređaj, dobit ćete zamjenski tablet dok se vaš ne vrati sa servisa. Nećete morati strepiti da ćete zbog kvara gubiti prilike za prodaju. Uz sve to, u slučaju bilo kakvih nejasnoća, bilo tijekom instalacije, bilo tijekom uporabe, Vip Služba za korisnike dostupna vam je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Sezona samo što nije počela, i ako razmišljate o tome kako riješiti svoju potrebu za fiskalizacijom, preporučamo da odaberete naprednu i jednostavnu opciju, koja je laka i sigurna za korištenje. Najvažnije od svega, za mnoge male poduzetnike, posve mobilna i neovisna o bilo kakvim priključcima. Vip blagajna je upravo sve to, i više od toga.
Aktivaciju Vip fiskalne blagajnu možete zatražiti putem web obrasca ili u najbližem Vip centru, a više informacija saznajte na 0800 091 091  http://www.vipnet.hr/cloud/fiskalna-blagajna. ili www.vipnet.hr