Fiskalizacija je nužna, ona je zakonska obveza u većini oblika maloprodaje. Kako je najbolje i najpovoljnije riješiti? Evo 6 razloga zašto biste trebali odabrati Vip fiskalnu blagajnu:

1. Prodajte bilo gdje

Vjerojatno jedna od najvećih prednosti Vip fiskalne blagajne je njena mobilnost – možete je upotrebljavati doslovno bilo gdje, na plaži, u prirodi, u gradu i na selu. Vipnetova podatkovna mreža pokriva 99 posto teritorija Hrvatske podatkovnom uslugom. Prodajte sladoled pod suncobranom, i ne brinite.

2. Bez troška i muke oko instalacije

Žice nisu potrebne – dovoljan je pametni telefon, tablet, laptop ili „sve u jednom uređaj“ s pristupom internetu. Stoga nema ni problema niti čekanja instalacije i fizičkog ukapčanja uređaja. Aplikacija je jednostavna za pokretanje, a uvijek je dostupan i Vipov vodič za korisnike, kao i Služba za podršku, koja radi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Optimized-vip blagajna-MPT_racun_2

3. Nema straha od porezne

Čak i ako se veza s Poreznom upravom na trenutak prekine, Vip blagajna će izdati i račun te naknadno riješiti evidentiranje računa. A na kraju mjeseca može vašem knjigovođi isporučiti sve podatke u formatu koji on može odmah uvesti u svoju knjigovodstvenu aplikaciju.

4. Usluga se stalno poboljšava

Vip fiskalna blagajna uvijek se usklađuje s novim zakonskim rješenjima, tako da ne morate brinuti jeste li slučajno u prekršaju. Također, i sama kvaliteta usluge je nešto na čemu se neprestano radi.

5. Podržava sve iznimke od pravila

Trebate dati popust koji ovisi o kupcu? Želite ispisati virmanski račun sa svim potrebnim podacima? Imate u ponudi artikle na koje se ne plaća PDV, i potrebno je na računu ispisati temeljem koje osnove je proizvod oslobođen poreza na dodanu vrijednost? Vip fiskalna blagajna može sve to, kao što može izdati i račun prema mjestu isporuke, poslati račune i ponude na e-mail te pratiti stanja zaliha i skladišta robe.

Uređaj "Sve u jedan"
Uređaj “Sve u jedan”

6. Nemate uređaj? Nema problema

Vip nudi široki izbor uređaja, od pametnih telefona, preko tableta i laptopa, mobilnog i žičanog printera, pa do „sve u jednom uređaja“. Uz mogućnost otplate, možete iskombinirati paket već od 130 kuna mjesečno u kojem je uz aplikaciju Vip fiskalna blagajna i uređaja, uključena i naknada za uslugu mobilnog interneta.
Aktivaciju Vip fiskalne blagajnu možete zatražiti putem web obrasca ili u najbližem Vip centru, a više informacija saznajte na 0800 091 091 http://www.vipnet.hr/cloud/fiskalna-blagajna ili www.vipnet.hr