U Zagrebu je na adresi Vukovarska 62 s radom započela novouređena Croatia Poliklinika. Novi, osuvremenjeni prostori opremljeni su vrhunskom opremom među kojom su i suvremeni MR uređaj, trenutno najveće snage magnetskog polja 3 Tesle, digitalni mamograf, oprema za endoskopiju, denzitometar te uređaji za ultrazvuk. Moderno i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema, velik broj različitih zdravstvenih usluga te ugledni stručnjaci garancija su još kvalitetnije medicinske usluge za sve pacijente.
U Croatia Poliklinici pacijentima su na raspolaganju personalizirani individualni i grupni sistematski pregledi te cijeli spektar medicinskih usluga iz područja interne medicine, ginekologije, radiologije, radiologije-mamografije i denzitometrije, oftalmologije, neurologije, psihijatrije, fizikalne medicine i rehabilitacije, fizikalne terapije, medicinsko-biokemijskog laboratorija, pedijatrije, anesteziologije, otorinolaringologije, kirurgije, ortopedije, dermatologije i venerologije te urologije.
Sve su usluge dostupne na jednoj lokaciji, u ugodnom i novouređenom prostoru, gdje je pacijentima na raspolaganju tim od 62 stručnjaka. Individualiziranim pristupom u organizaciji, pregledi se obavljaju u kratkom vremenskom roku, bez čekanja i uz maksimalnu učinkovitost.
Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja naglašava kako kompanija nastavlja s investicijama u zdravstveni segment poslovanja, kako bi se dodatno pozicioniralo kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga. „U protekle dvije godine u poliklinike smo uložili više od 60 milijuna kuna. Želimo dodatno unaprijediti svoje usluge kako bi pokrili potrebe naših pacijenata i omogućili im usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu“.
Croatia Poliklinika djeluje od 2006. godine, a svoje poslovne jedinice, osim u Zagrebu, ima i u Splitu, Koprivnici i Puli. U poliklinikama pacijenti mogu u jednom danu obaviti sve potrebne postupke holističkim pristupom: od kompletne najmodernije dijagnostike, multidisciplinarnog liječenja do individualne rehabilitacije, što je garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.
Od samih početaka svoga rada Poliklinika ulaže u stručno usavršavanje medicinskog osoblja kako bi uvijek bili u korak s najnovijim medicinskim saznanjima i dostignućima te svojim pacijentima pružili najbolja i najbrža rješenja. Osim u edukacije medicinskog kadra, Poliklinika kontinuirano ulaže i u vrhunsku tehnologiju i novu opremu, s ciljem brzog i efikasnog postavljanja dijagnoze koja je od presudne važnosti za sprječavanje i liječenje bolesti. Uz to, Croatia Poliklinike ugovorni su partner HZZO-u na područjima i djelatnostima koja su u kapacitetima nedostatna u javnom sektoru (dijagnostika) ili su visoko specifična te javni sektor ne raspolaže adekvatnim resursima (npr. MR, neurologija).
Uz nedavna ulaganja u novi core sustav vrijedan više od 100 milijuna kuna, ovo je druga značajna investicija Croatia osiguranja vrijedna više od 60 milijuna kuna.