Boutique Hotel Alhambra, predstavio je tijekom prošlog vikenda novi koncept gastronomskog i wellness doživljaja. Gastronomski aspekt osmislio je gostujući chef nagrađen dvjema Michelinovim zvjezdicama Christian Kuchler, a spa i wellness međunarodna konzultantica Melissa Mettler, ujedno i korporativna direktorica spa i wellnessa brenda Lošinj Hotels & Villas.
Chef Kuchler, nagrađen s dvije Michelinove zvjezdice i 18 Gault&Millau kulinarskih kapica, osmislio je gala večeru u restoranu Alfred Keller zajedno s kolegom Michaelom Gollenzom, koji je od ove sezone preuzeo kuhinju tog restorana u sklopu Alhambre.
„Oduševila me sjajna ponuda vrhunskih lokalnih namirnica na Lošinju. To me uistinu inspiriralo za sve kreacije na tanjurima koje smo pripremili za event na kojemu je predstavljen potpuno novi gastronomski koncept Boutique Hotela Alhambra.“, rekao je Kuchler, vlasnik poznatog švicarskog restorana Taverne zum Schäfli.
Tijekom vikenda predstavljen je i inovativni wellness koncept za Cube Spa Alhambra, koji je osmislila Melissa Mettler.
„Otok Lošinj je nevjerojatno, jedinstveno mjesto s ogromnim potencijalom koji svoju bogatu i prepoznatljivu povijest lječilišne destinacije može pretvoriti u jednu od najboljih wellness destinacija na svijetu.”, govori Mettler koja je identificirala i pažljivo osmislila ponudu svakog hotela brenda Lošinj Hotel & Villas. Nova spa i wellness ponuda obuhvaća mnoštvo kulturološki inovativnih i naprednih spa koncepata. „Lošinj je savršen otok upravo za wellness doživljaj. Ima apsolutno sve: luksuz, personaliziranu uslugu, vrhunske proizvode i zadivljujuću prirodu. Na nama je da svojim gostima pružimo iznimno i neponovljivo iskustvo te da stvorimo dovoljno snažan motiv da ovdje dolaze tijekom cijele godine.“, zaključuje Mettler.
Boutique Hotel Alhambra, član prestižnih lanaca Small Luxury of The World i Virtuoso, dio je luksuzne kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas koji čine i Hotel Bellevue te luksuzne vile – Vila Augusta, Vila Mirasol i Vila Hortensia, smještene uz samu obalu bajkovite lošinjske uvale Čikat.