Hotel Bellevue, smješten u lošinjskoj uvali Čikat, ove godine je prvi put nominiran za nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat“ za 2021. na prestižnom izboru organizacije World Spa Awards, a Spa Clinic hotela Bellevue opet je nominiran u kategoriji „Croatia’s Best Hotel Spa“, koju je lani osvojio. U prestižnom društvu ove je godine prvi put i Vitality Hotel Punta iz klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, koji je World Spa Awards nominirao za nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat“. Glasanje za World Spa Awards otvoreno je i traje do 8. rujna 2021.
„Čak tri nominacije kojima smo počašćeni ove godine razlog su za ponos i zadovoljstvo. To je potvrda da je World Spa Awards prepoznao otok Lošinj kao idealnu destinaciju za wellness. U okružju zadivljujuće prirode, objedinili smo luksuz, personaliziranu uslugu i vrhunske proizvode. To su elementi zahvaljujući kojima pred naše goste iznosimo kulturološki inovativne i napredne spa proizvode“, izjavila je Melissa Mettler, korporativna direktorica spa i wellnessa brenda Lošinj Hotels & Villas.
Za prestižne nagrade nominirani hotel Bellevue 5* poznat je po raskošnom interijeru i osjećaju luksuza koji stvara kod gostiju već pri samom ulasku u hotel. Mondeni Bellevue Spa Clinic proteže se na 2500 četvornih metara i najveći je wellness u regiji. Gosti mogu uroniti u integrativne wellness programe i tretmane ljepote svjetski poznatih stručnjaka s najboljim luksuznim proizvodima te vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, uključujući Ulterapiju, Eximu, CryoSaunu i tretmane protiv starenja koje pruža tim liječnika i dermatologa. Ovo izvanredno wellness utočište idealno je za bijeg u detoksifikaciju sa stilom ili samo opuštanje i punjenje baterija.
Vitality Hotel Punta, dio LH&V-ove klasične kolekcije, koji je prvi put nominiran u kategoriji „Croatia’s Best Wellness Retreat“, nalazi se u Velom Lošinju. Vitality Hotel Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu. Hotel Punta nudi prekrasan pogled na more, novi vrhunski fitness centar, opsežne wellness sadržaje i jedinstveni program plućne rehabilitacije.