Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas nastavlja snažno razvijati zdravstveni turizam na otoku Lošinju koji se smatra se prirodnim lječilištem. U lošinjskom Hotelu Bellevue smještenom u miomirisnoj uvali Čikat, koji čini dio luksuzne kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, gostima su sada na raspolaganju ordinacije četvero priznatih liječnika specijalista: dermatologa, internista, ginekologa i ortopeda.
Doc. dr. sc. Vedran Frančišković, dr. med., dugogodišnji sveučilišni docent i kliničar, specijalist za ginekologiju i porodništvo, uži specijalist za fetalnu medicinu i porodništvo, iznimno je cijenjen i poznat na širem području Kvarnera. Ovaj ugledni liječnik više se puta usavršavao u SAD-u u New York Presbyterian Hospital – Cornell University i Lenox Hill Hospital Manhattan – New York University, a sada je dostupan i kao gostujući liječnik u Bellevueu.
Stručnom timu dostupnom gostima Hotela Bellevue pridružio se i dr. Davor Duvančić, specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije, spinalni kirurg. Uz bogato iskustvo rada u Velikoj Britaniji, dr. Duvančić je i sudionik međunarodnih stručnih skupova, a obnašao je i vodeće dužnosti u najuglednijim hrvatskim klinikama za ortopediju i traumatologiju.
Dr. Ana Ivekić Jambrošić, specijalistica dermatologije i venerologije, pacijentima je na raspolaganju za obavljanje dermatoloških, dermatoskopskih i veneroloških pregleda, kao i dijagnostiku te liječenje kožnih bolesti. Osim toga, Dr. Ivekić Jambrošić obavlja i PRP terapiju matičnim stanicama – estetski tretman za pomlađivanje, Ultherapy – neinvazivno zatezanje kože, manje kirurške zahvate i injekcijsku terapiju.
Neizostavni dio tima čini i pokretačica ambulanti u hotelima LH&V brenda, mr. sc. Anamarija Margan Šulc, dr. med., specijalistica interne medicine i magistrica farmakologije. Dr. Margan Šulc pruža širok spektar specijalističkih i konzilijarnih usluga, od detaljnih specijalističkih internističkih pregleda, EKG-a, dijagnostike suvremenom aparaturom ultrazvuka, preko liječenja akutnih i kroničnih bolesti, pa sve do kompletne laboratorijske obrade i nutricionističkog savjetovanja.
Ovi priznati medicinski stručnjaci pružat će usluge i provoditi zdravstvene programe koristeći se iskustvima temeljenima na istraživanjima utjecaja prirodnih ljekovitih činitelja otoka Lošinja na zdravlje. Njihovim angažmanom Hotel Bellevue se još snažnije pozicionira kod gostiju koji žele spojiti ugodan odmor u brojnim međunarodnim nagradama ovjenčanom hotelu s medicinskim tretmanima i pojačanom brigom o vlastitom zdravlju.