Svečano je otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP u Đakovu. Prvi je to maloprodajni park ovoga brenda u gradu, treći u Osječko-baranjskoj županiji i ukupno trinaesti na području Republike Hrvatske. Novim otvorenjem STOP SHOP je dodatno ojačao svoju prisutnost na hrvatskom tržištu te potvrdio uspješnost svog poslovnog modela na nacionalnoj razini. Svečanom otvorenju đakovačkog STOP SHOP-a prisustvovao je je zamjenik gradonačelnika Grada Đakova, Antun Galić, kao i Joško Piteša, country manager operations za Hrvatsku, STOP SHOP te predstavnici zakupaca, uvaženi gosti i posjetitelji novootvorenog parka. Povodom samog otvorenja, upriličen je cjelodnevni zabavni program, uz posebne pogodnosti zakupaca, kao i razne aktivnosti za djecu i odrasle, a samo svečano otvorenje nastupom je obogatio lokalni KUD Tena. Stanovnici Đakova, ali i cijele županije sada na raspolaganju imaju 8.380 četvornih metara prodajnog prostora koju obuhvaća 14 novootvorenih lokala, mahom prepoznatljivih domaćih i međunarodnih brendova.

„Otvorenjem retail parka STOP SHOP u našem gradu učinjen je značajan iskorak ka jačanju lokalnog gospodarstva. Zahvaljujem STOP SHOP-u što su odabrali upravo naš grad za ovu investiciju te nam omogućili jednostavniju i dostupniju kupovinu artikala široke namjene. Od velike vrijednosti za naš grad su svakako i nova radna mjesta koja STOP SHOP ovdje otvara. Vjerujem da će realizacija ovog projekta u našem gradu dodatno podići kvalitetu života u Đakovu te da će STOP SHOP postati mjesto gdje će naši građani i njihovi gosti provoditi svoje slobodno vrijeme“, povodom otvorenja je istaknuo Antun Galić, zamjenik gradonačelnika Grada Đakova.

STOP SHOP Đakovo nalazi se u Ulici Petra Preradovića 198, a uz jedinstvenu i već prepoznatljivu arhitekturu te prostrani parking s 284 parkirnih mjesta, kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: Vacom, TEDi, Pepco, Sinsay, Optika Anda, Eurospin, Admiral,  New Yorker, dm-drogerie markt, Deichmann, NKD, ZOO City, TAKKO Fashion, kao i predah u ugostiteljskom objektu Zona 30 Lounge Bar.

STOP SHOP je međunarodni lanac maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu velikim trgovačkim centrima smještenima u većim urbanim središtima. Ovi maloprodajni parkovi nude privlačan asortiman proizvoda poznatih nacionalnih i internacionalnih brendova koji su dostupni po povoljnim cijenama i pružaju praktična rješenja na jednome mjestu, a posebno su fokusirani na manje gradove i potrebe njihovih građana.

„Otvorenje STOP SHOP-a Đakovo ne bi bilo moguće bez podrške lokalne vlasti, naših partnera i izvanrednog tima koji je radio na realizaciji ovog važnog projekta. Hvala vam svima na vašem doprinosu i suradnji. Želimo da STOP SHOP Đakovo postane omiljeno odredište za kupovinu i druženje te da zajedno stvorimo pozitivan utjecaj na ovu regiju. Radujemo se što ćemo biti dio vaših života i pružiti vam nezaboravna iskustva. Neka ovo, posljednje otvorenje našeg brenda u Hrvatskoj ove godine, bude samo početak uspješnog zajedničkog poslovnog puta koji je pred nama“, poručio je Joško Piteša, country manager operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Povodom svečanog otvorenja novog STOP SHOP maloprodajnog parka u Đakovu upriličen je cjelodnevni program za sve posjetitelje. Vrhunac programa uz samu ceremoniju otvorenja predstavlja prigodna mađioničarska predstava, namijenjena svim uzrastima, a posebno onima najmlađima, na rasporedu od 16.30 sati. STOP SHOP Đakovo trinaesti je maloprodajni park ovog brenda u Hrvatskoj, čije su lokacije već od ranije Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin i Čakovec.