Loop MICE, renomirani event za luksuzna putovanja u MICE industriji (Meeting, Incentives, Conferences, Exhibitions), okupio je najbolje predstavnike MICE industrije od 7. do  10. travnja na otoku Lošinju, u luksuznim Lošinj Hotels & Villas. Dugo iščekivano trodnevno okupljanje uspješno je povezalo kupce s A liste s vrhunskim dobavljačima te najboljim lokacijama i uslugama prilagođenim potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi.

Lošinj Hotels & Villas bili su domaćin trodnevnog događaja iz MICE industrije, Loop MICE, tijekom kojeg su svi posjetitelji imali priliku upoznati i izravno komunicirati sa stručnjacima te menadžerima raznih hotela i luksuznih destinacija. Ovogodišnji Loop MICE otvoren je ekskluzivnim prijemom dobrodošlice koji je bio popraćen raznolikim aktivnostima umrežavanja na samom sajmu, svestranim izvođačima i Luxury Networking Night događanjem.

„Bila nam je iznimna čast ugostiti renomirani Loop MICE event, sa svim svojim organizatorima, putničkim agentima i hotelijerima u Lošinj Hotels & Villas te je upravo ova prilika poslužila kao potvrda naše predanosti luksuznom hotelijerstvu. Riječi hvale koje smo dobili na njihovom odlasku nadilaze uobičajene komplimente te su nas duboko dirnule i učinile ponosnima na naša postignuća. Ovo priznanje potvrdilo je strast, kreativnost i predanost koju naš tim ulaže u svaki aspekt našeg rada, ali i sposobnost pružanja najviše razine kvalitete usluge na globalnoj razini, potencijalno postavljajući nove standarde u luksuznom hotelijerstvu i event managementu”, rekao je član Uprave Lošinj Hotels & Villas, Zoran Pejović.

Sajam su posjetili i glavni izvršni direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i direktorica TZ Kvarner Irena Peršić Živadinov. Kao predah od mnogobrojnih izlaganja i sastanaka, posjetitelji su mogli predahnuti uz najljepši pogled – uvalu Čikat.

„Lošinj Hotels & Villas savršen je izbor za Loop MICE event jer destinacija podržava sve za profesionalno i uspješno MICE poslovanje. MICE segment značajno pridonosi gospodarskom razvoju i promociji destinacijskog turizma kroz generiranje prihoda, unaprjeđenje imidža i poslovnih prilika te kroz poticanje profesionalnog razvoja,” zaključila je Astrid Oberhummer, organizatorica sajma luksuza Loop.

Uspješnim završetkom Loop MICE eventa, pozornost se usmjerava na nadolazeći Loop Leisure, cijenjeni B2B sajam luksuznih putovanja koji će se održati od 10. do 14. travnja. Prepoznat kao vodeći B2B događaj za luksuzna putovanja na njemačkom govornom području, Loop Leisure obećava nadogradnju uspjeha Loop MICE-a u Lošinj Hotels & Villas.

O Lošinj Hotels & Villas i Loop sajmu

Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Loop Luxury Fair platformom u travnju 2024. održava tri prestižna sajma putovanja. Ova zajednička inicijativa najveći je događaj ove vrste ikada održan u Hrvatskoj, a okupit će do 300 vrhunskih turističkih agenata i turoperatora s tržišta njemačkog govornog područja (GAS) te srednje i istočne Europe (CEE), zajedno s 300 istaknutih hotelijera iz cijelog svijeta. Sajmovi će se održavati u očaravajućem okruženju Lošinj Hotels & Villas, čiji se slikoviti otočni ambijent savršeno uklapa u srž vizije i misije Loop sajma.